وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ پرداخت مشروط ۲۰۰ میلیون وام قرض‌الحسنه به مسکن ملی

تلاش اوکراین برای جایگزین کردن گاز روسیه با گاز ال‌ان‌جی آمریکا

تلاش اوکراین برای جایگزین کردن گاز روسیه با گاز ال‌ان‌جی آمریکا مدیرعامل شرکت نفت‌وگاز طی اظهاراتی اعلام کرد که اوکراین در حال مذاکره با ایالات متحده برای خرید و تامین مالی گاز طبیعی مایع (LNG) به جای گاز خط لوله‌‌ای است که در حال حاضر از کشورهای اتحادیه اروپا دریافت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 08
کد خبر: ۱۳۷۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر یوری ویترنکو، مدیرعامل شرکت نفت‌وگاز طی اظهاراتی روز سه شنبه اعلام کرد که اوکراین در حال مذاکره با ایالات متحده برای خرید و تامین مالی گاز طبیعی مایع (LNG) به جای گاز خط لوله‌‌ای است که در حال حاضر از کشورهای اتحادیه اروپا دریافت می‌کند.

کی‌یف در حال حاضر گاز معکوسی را خریداری می‌کند که این کشورها پس از خرید از روسیه، مجدداً می‌فروشند.

رئیس این شرکت اوکراینی به تلویزیون بلومبرگ گفت: ما برای فصل گرمایش آینده باید تا 8 میلیارد دلار گاز وارد کنیم؛ و این دقیقاً همان چیزی است که ما اینجا در ایالات متحده در مورد آن مذاکره می‌کردیم یعنی تأمین مالی برای گاز ال‌ان‌جی ایالات متحده که می‌تواند جایگزین گاز خط لوله‌ای شود که ما به طور سنتی در اروپا می‌خریدیم.

ویترنکو خاطرنشان کرد که اوکراین در سال 2015 خرید مستقیم گاز روسیه را متوقف کرد و در عوض واردات از همسایگان غربی خود را افزایش داد.

وی گفت: اما از آنجایی که ما برای تحریم کامل گاز روسیه لابی می کنیم، معتقدیم گاز ال‌ان‌جی آمریکا بهترین جایگزینی است که در حال حاضر در تلاش برای خرید آن هستیم.

مدیرعامل نفت‌گاز افزود: گاز ال‌ان‌جی آمریکا می‌تواند تمام نیازهای ما را برای واردات پوشش دهد. اما اگر به وضعیت گسترده‌تری در اروپا نگاه کنیم، نمی‌توان در کوتاه‌مدت به شکل واقعی جایگزین عرضه‌ از سوی روسیه شود.

بر اساس گزارش شرکت سیستم های انتقال گاز اوکراین (GTS)، مصرف گاز طبیعی در این کشور در سال گذشته به 26.8 میلیارد متر مکعب رسیده است.

این رقم تقریبا دوبرابر تولید گاز داخلی بوده است که بر اساس گزارش نفتگاز، مجموعاً به 13.67 میلیارد متر مکعب رسید.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار